Ställbart BioThane 20 mm

Matcha ditt BioThane koppel med ett halsband i samma härliga material! Modellen ställbart är 20 mm bred och finns i ett antal olika storlekar.
Matcha ditt BioThane koppel med ett halsband i samma härliga material! Modellen ställbart är 20 mm bred och finns i ett antal olika storlekar.

Välj det mått du vill att halsbandet ska ha. Viktigt är att du mäter hunden och inte ett gammalt halsband! Se även till att kontrollera måttet över den bredaste punkten på huvudet, så att inte halsbandet har ett större mått och därmed riskerar att glida över huvudet på hunden. Har hunden en bredare nacke än huvud rekommenderar jag att använda halsband av modell halvstryp istället.

BioThane beta är det perfekta materialet för såväl koppel som halsband. Materialet drar inte åt sig väta eller lukt, blir inte stelt av kyla och tvättas enkelt av under rinnande vatten. Det är också helt underhållsfritt då det, till skillnad från läder, inte behöver smörjas för att hållas i god kondition. 

Vill du ha tryck på ditt halsband? Det är helt kostnadsfritt! Fyll i detta formulär efter du lagt din beställning https://forms.gle/VdfaTgHq2U5HGAfJA

Detaljerad information:
Brottstyrka BioThane 20 mm: 340 kg
Brottstyrka spänne svart och silver: 110 kg
Brottstyrka spänne mässing: 260 kg
Brottstyrka D-ring: 170 kg


Hundbodum

Med ett brinnande intresse för hundar och hundträning skapades grunden till företaget hemma i köket hösten 2021. Idag är visionerna och framtidsdrömmarna stora. Vill ni se mer? Kolla in våra sociala medier. Godkänd för F-skatt

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Hundbodum