Personligt halvstryp 3,5 cm

OBS LÄS HELA BESKRIVNINGEN! Handsytt halsband helt efter dina önskemål. Basen är ett kraftigt bomullsband och fodret är konstskinn.
Handsytt halsband helt efter dina önskemål. Basen är ett kraftigt bomullsband och fodret är konstskinn. Den totala bredden på halsbandet är ca. 4 cm. Lägg till tryck på ditt halsband och gör det personligt för just din hund. Tryck på ditt halsband kostar ingenting extra.

Beställning av våra sydda halsband görs först via hemsidan och därefter får du fylla i detta formulär: https://forms.gle/8D7W2A89X2RH28xU8 

Blir något tokigt kommer jag att kontakta dig! 

Viktigt att veta om detta halsband! Vi tillverkar det mått du anger på halsbandet i plant läge! Det betyder att när halsbandet ligger runt halsen sedan så kommer det att vara någon cm mindre. Då detta halsband görs helt på beställning gäller ej ångerrätten.


Hundbodum

Med ett brinnande intresse för hundar och hundträning skapades grunden till företaget hemma i köket hösten 2021. Idag är visionerna och framtidsdrömmarna stora. Vill ni se mer? Kolla in våra sociala medier. Godkänd för F-skatt

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Hundbodum