Waterkant XL

SPECIALBESTÄLLNING KRÄVS, MAILA OSS FÖR ATT BESTÄLLA!Välj din färg/färger från färgkartan och ange dem samt storlek på halsbandet fullt åtdraget i ett meddeland


Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


SPECIALBESTÄLLNING KRÄVS, MAILA OSS FÖR ATT BESTÄLLA!

Välj din färg/färger från färgkartan och ange dem samt storlek på halsbandet fullt åtdraget i ett meddelande i kassan vid din beställning. Blir något tokigt kommer jag kontakta dig. :) Vid fast halsband är spännet i plast, möjlighet att uppgradera till metall (om du har stor och stark hund) finns. Kontakta mig så löser vi det.

Handflätat paracordhalsband ”Waterkant XL”. Denna modell är ca. 4,5 cm bred. Välj bland en rad olika färger för att göra något personligt till just din hund. Matcha därefter med ett koppel för att skapa ett härligt set!

Viktigt att du mäter hunden och inte ett gammalt halsband. Glöm inte mäta över bredaste punkten på huvudet så att halsbandet inte blir större än det och då riskerar att hunden kan backa ur halsbandet.

Vid val av halvstryp kommer måttet du anger vara i fullt åtdraget läge. I fullt öppet läge kommer jag addera ca. 10 cm så att du lätt ska kunna få av och på halsbandet på din hund.

I meddelande vid beställning vill jag att du anger:
1. Färg + ordning (det är möjligt att välja upp till 4 färger)
2. Storlek (i fullt åtdraget läge vid halvstryp)
3. Mått på hundens bredaste punkt över huvudet
4. Färg på ev. Spänne (kontakta mig om du vill ändra till metallspänne)


Hundbodum

Med ett brinnande intresse för hundar och hundträning skapades grunden till företaget hemma i köket hösten 2021. Idag är visionerna och framtidsdrömmarna stora. Vill ni se mer? Kolla in våra sociala medier. Godkänd för F-skatt

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hundbodum