BioThane 13 mm

Det bästa av två världar. BioThane 13 mm är kopplet som passar alla! Inte för bred och inte för smal, den är ett mellanting som ligger mycket bra i handen.
Det bästa av två världar. BioThane 13 mm är kopplet som passar alla! Bredden är inte för bred och inte heller för smal, den är ett mellanting som ligger mycket skönt i handen. Haken är densamma som på 16 mm bredden och lämpar sig lika bra till den stora hunden som den lite mindre. Matcha med ett halsband i samma härliga material. Ny uppdaterad färgkartan med alla dom nya färgerna!

Ytterligare specialbeställning är fullt möjligt, om du önskar annan hake eller längd på kopplet än vad som är valbart.

VILL DU HA TEXT PÅ KOPPLET? FYLL I DETTA FORMULÄR EFTER DIN BESTÄLLNING (Det är kostnadsfritt): https://forms.gle/WMMiauQ1wNMMFXC76

BioThane beta är det perfekta materialet för såväl koppel som halsband. Materialet drar inte åt sig väta eller lukt, blir inte stelt av kyla och tvättas enkelt av under rinnande vatten. Det är också helt underhållsfritt då det, till skillnad från läder, inte behöver smörjas för att hållas i god kondition. 

Önskar du något mått som inte finns att välja, maila mig så löser vi det!

Detaljerad information:
Tjocklek: 2,5 mm
Bredd: 13 mm
Brottstyrka: 220 kg

Brottstyrka för hakar:
Silver (Förkromad), svart, rosé guld: 166 kg
Mässing: 95 kgHundbodum

Med ett brinnande intresse för hundar och hundträning skapades grunden till företaget hemma i köket hösten 2021. Idag är visionerna och framtidsdrömmarna stora. Vill ni se mer? Kolla in våra sociala medier. Godkänd för F-skatt

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Hundbodum