Flätad paracord

Välj din färg/färger (1-4 st, optimalt 2) från färgkartan och ange dem i ett meddelande i kassan vid din beställning. Blir något tokigt kommer jag kontakta dig.


Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


SPECIALBESTÄLLNING KRÄVS, MAILA MIG SÅ LÖSER VI DET!

Välj din färg/färger (1-4 st, optimalt 2) från färgkartan och ange dem i ett meddelande i kassan vid din beställning. Blir något tokigt kommer jag kontakta dig. :) 

Ett flätat paracordkoppel är den perfekta combon till ett halsband av paracord. Kopplet mäter ca 8 mm i diameter och är ett lätt följsamt koppel som inte tar mycket plats om man vill stoppa det i fickan. Vid beställning är det möjligt att välja upp till 4 olika färger och på 2 mönster. Antingen rakt (som på bilden) eller twist, att färgerna löper runt som på en polkagris. (Finns att se under den andra modellen ”Flätad multicord”). Önskar du annan färg på haken, kontakta mig så löser vi det!

Detaljerad information:
Brottstyrka för stora hakar (65 mm):
Silver, svart, rosé guld: 166 kg
Mässing: 95 kg


Brottstyrka för små hakar (45-55mm): 
Mässing: 80 kg 
Svart: 90 kg
Silver: 115 kg
Rosé guld: 90 kg


När du beställer:
Gör valen i rullisterna och därefter, i kassan så anger du vilken/vilka färger du vill att ditt koppel ska ha (utifrån färgkartan bland bilderna) i ett meddelande till din order. Blir något tokigt kommer jag att kontakta dig.

Andra längdalternativ kan leveras efter önskemål och överenskommelse om pris.Hundbodum

Med ett brinnande intresse för hundar och hundträning skapades grunden till företaget hemma i köket hösten 2021. Idag är visionerna och framtidsdrömmarna stora. Vill ni se mer? Kolla in våra sociala medier. Godkänd för F-skatt

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hundbodum