Flätad multicord

Välj din färg/färger (1-4 st, optimalt 2) från färgkartan och ange dem i ett meddelande i kassan vid din beställning. Blir något tokigt kommer jag kontakta dig.


Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


SPECIALBESTÄLLNING KRÄVS, MAILA MIG SÅ LÖSER VI DET!

Välj din färg/färger (1-4 st, optimalt 2) från färgkartan och ange dem i ett meddelande i kassan vid din beställning. Blir något tokigt kommer jag kontakta dig. :) 

Ett flätat multicordkoppel passar till alla tillfällen. Det är ett slitstarkt koppel som flexar en aning vilket ger en skön känsla vid användning. Kopplet mäter ca 10 mm i diameter och är ett robust koppel som inte ger vika i första taget. Kopplet finns att få i två olika mönster och upp till 4 färger. 2 färger är det optimala för höst belastningsstyrka, så har du en hund som drar mycket rekommenderar jag att välja 2. Mönstren att välja är rakt (bild 1, 3, 4 och 5) samt twisted (Bild 2, 6 och 7)

Detaljerad information:
Brottstyrka för hakar:
Silver (Förkromad), svart, rosé guld: 166 kg
Mässing: 95 kgNär du beställer:
Gör valen i rullisterna och därefter, i kassan så anger du vilken/vilka färger du vill att ditt koppel ska ha (utifrån färgkartan bland bilderna) i ett meddelande till din order. Blir något tokigt kommer jag att kontakta dig.


Hundbodum

Med ett brinnande intresse för hundar och hundträning skapades grunden till företaget hemma i köket hösten 2021. Idag är visionerna och framtidsdrömmarna stora. Vill ni se mer? Kolla in våra sociala medier. Godkänd för F-skatt

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hundbodum