Wine red 13 mm BioThane

Detta är ett färdigt koppel, 180 cm långt i färgen Wine red med hake och nitar i roséguld. Önskar du tryck på ditt koppel? Maila oss på [email protected]


Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Detta är ett färdigt koppel, 180 cm långt i färgen Wine red med hake och nitar i roséguld. Önskar du tryck på ditt koppel? Maila oss på [email protected] så löser vi det! Färgalternativen för tryck är svart, vit, silver metalic och guld metalic.

Det bästa av två världar. BioThane 13 mm är kopplet som passar alla! Bredden är inte för bred och inte heller för smal, den är ett mellanting som ligger mycket skönt i handen. Haken är densamma som på 16 mm bredden och lämpar sig lika bra till den stora hunden som den lite mindre. Matcha med ett halsband i samma härliga material. 

BioThane beta är det perfekta materialet för såväl koppel som halsband. Materialet drar inte åt sig väta eller lukt, blir inte stelt av kyla och tvättas enkelt av under rinnande vatten. Det är också helt underhållsfritt då det, till skillnad från läder, inte behöver smörjas för att hållas i god kondition. 

Detaljerad information:
Tjocklek: 2,5 mm
Bredd: 13 mm
Brottstyrka: 220 kg

Brottstyrka för hakar:
Silver (Förkromad), svart, rosé guld: 166 kg
Mässing: 95 kgHundbodum

Med ett brinnande intresse för hundar och hundträning skapades grunden till företaget hemma i köket hösten 2021. Idag är visionerna och framtidsdrömmarna stora. Vill ni se mer? Kolla in våra sociala medier. Godkänd för F-skatt

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hundbodum