Ställbart BioThane 16 mm

Matcha ditt BioThane koppel med ett halsband i samma härliga material! Modellen ställbart är 16 mm bred, passar perfekt till valpen eller den lilla hunden.
SPECIALBESTÄLLNING KRÄVS, MAILA MIG SÅ LÖSER VI DET!

Matcha ditt BioThane koppel med ett halsband i samma härliga material! Modellen ställbart är 16 mm bred och finns i ett antal olika storlekar. Passar perfekt till valpen eller den lilla hunden.

Välj det mått du vill att halsbandet ska ha. Viktigt är att du mäter hunden och inte ett gammalt halsband! Se även till att kontrollera måttet över den bredaste punkten på huvudet, så att inte halsbandet har ett större mått och därmed riskerar att glida över huvudet på hunden. Har hunden en bredare nacke än huvud rekommenderar jag att använda halsband av modell halvstryp istället.

BioThane beta är det perfekta materialet för såväl koppel som halsband. Materialet drar inte åt sig väta eller lukt, blir inte stelt av kyla och tvättas enkelt av under rinnande vatten. Det är också helt underhållsfritt då det, till skillnad från läder, inte behöver smörjas för att hållas i god kondition. 

Detaljerad information:
Brottstyrka BioThane 16 mm: 280 kg
Brottstyrka spänne mässing: 200 kg / Silver: 370 kg / svart: 50 kg /
Brottstyrka D-ring mässing: 150 kg / Silver: 60 kg / Svart: 250 kg


Hundbodum

Med ett brinnande intresse för hundar och hundträning skapades grunden till företaget hemma i köket hösten 2021. Idag är visionerna och framtidsdrömmarna stora. Vill ni se mer? Kolla in våra sociala medier. Godkänd för F-skatt

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Hundbodum