Mätinstruktioner

Vi mäter våra halsband platt liggandes på ett bord. Det innebär att det färdiga halsbandet kommer bli någon/några cm mindre när det ligger runt halsen på hunden pga fodret som tar plats. Vill du inte att halsbandet ska bli någon cm mindre så var noga med att lägga till någon extra cm vid beställning. VI MÄTER EJ INNERMÅTT

Om du beställer ett halvstryp och inte har något emot att det blir lite stramare än hundens hals när det dras åt fullt, ange hundens faktiska halsmått. 

Måtten anger halsbandet i stängt läge, därefter lägger vi på 10 cm för strypdelen. 

Så här mäter du: 

OBS! Mät minst 2 gånger för att säkerställa att du får rätt mått. Använd ett mjukt måttband och mät inte ett gammalt halsband.

Mått A: Mät runt hundens hals så som du vill att halsbandet ska sitta. Vid beställning av fast halsband behöver du lägga till några cm för att det inter ska sitta för tajt.

Mått B: Mät hundens bredaste punkt på huvudet, oftast är det framför öronen och ner under hakan. Detta mått behöver vara större än halsbandet för att hunden inte ska kunna backa ur sitt halsband. Vid beställning av ett halvstryp, ange detta mått för att säkerställa att hunden inte kan ta sig ur.
Hundbodum

Med ett brinnande intresse för hundar och hundträning skapades grunden till företaget hemma i köket hösten 2021. Idag är visionerna och framtidsdrömmarna stora. Vill ni se mer? Kolla in våra sociala medier. Godkänd för F-skatt

Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Hundbodum